
Bux review
Veel mensen hebben wellicht de TV-reclame van deze nieuwe broker wel gezien. Hiermee adverteert het met commissievrij beleggen. Wat zijn verder de voor- en nadelen? We hebben alle informatie voor jou verzameld in onze betrouwbare review. #ad
Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.
- 0% commissiekosten
- Nederlandse broker
- Eenvoudige apps
- Geen browserversie
- 3 verschillende apps
Bux ervaringen
- Zero ( applicatie voor het handelen met ETFs en aandelen)
- Crypto ( applicatie voor het handelen in Crypto)
- X ( Applicatie voor het handelen in CFDs)
Dat er 3 verschillende apps zijn brengt voordelen en nadelen voor zich mee. Wanneer jij alleen wil handelen in aandelen of juist alleen in CFDs is het zeer overzichtelijk. Als je juist wil beleggen via beide handelsproducten kan het vervelend zijn om 2 apps te gebruiken.
Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Voordelen
De broker kent een aantal sterke voordelen ten opzichte van andere brokers waardoor het door beleggers wordt gezien als een van de beste brokers. Het commissievrij beleggen op aandelen uit Amerika en op zero orders is daarbij het grootste voordeel. Daarnaast is het bedrijf van Nederlandse origine, waardoor je prima geholpen wordt door de klantenservice. Een ander voordeel is dat je met Bux zero een gratis aandeel kan krijgen als je een vriend uitnodigt en hij/zij een account opent.
Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.
Bij het lezen van ervaringen en reviews van Bux gebruikers blijkt dat veel beleggers vinden dat de broker een breed aanbod heeft in verschillende handelsproducten. Zo kan je ideaal handelen in aandelen of aan forex trading doen. Voor enkele beleggers is het een nadeel dat er maar in weinig cryptovaluta. gehandeld kan worden.
Nadelen
De Nederlandse broker kent echter ook nadelen. Zo kan het zijn dat je geen overzicht hebt aangezien je 3 apps nodig hebt. Het downloaden van 3 apps is niet heel overzichtelijk. Daarnaast kan je slechts beleggen in een beperkt aantal aandelen en beschikt het bedrijf niet over een browserversie. Hierdoor kan je geen financiële analyses maken of meer informatie over bepaalde aandelen of crypto lezen. Bij andere brokers is dit vaak wel mogelijk. Een ander nadeel is dat de opnamekosten met Bux Crypto relatief hoog zijn vergeleken met de concurrentie.
Uit onze Bux review blijkt dat het een broker is dat voor veel beleggers zeker de moeite waard is om mee te beleggen. De broker is relatief goedkoop en eenvoudig te gebruiken. Wanneer je wil beleggen in cryptovaluta of CFDs is het goed om de kosten te vergelijken met die van andere brokers. Doe daarom altijd goed onderzoek voor je een rekening opent. Je wil ten slotte een goede start maken wanneer je geld wil investeren.
Hoeveel apps heeft bux?
Uit onze bux review blijkt dat het bedrijf in totaal 3 apps heeft. Bux zero is hierbij de meest bekende waarbij je kan handelen in aandelen en ETFs
Kan ik financiele analyses maken via de app?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. Uit onze Bux zero review blijkt bijvoorbeeld dat je enkel echt kan ETF beleggen en aandelen kan kopen/verkopen.
Waarom kan je commissievrij beleggen bij Bux zero?
Uit de Bux zero review wordt duidelijk dat het platform wel kosten in rekening brengt voor andere zaken.
Is Bux zero betrouwbaar?
Ja! Uit de Bux zero review wordt duidelijk dat het betrouwbaar is en onder toezicht staat van verschillende instanties.