Disclaimer

Wij hebben met grootste zorg de informatie op onze website samengesteld.

Beleggenvoorbeginners24.nl kan echter niet instaan voor de uitdrukkingen en suggesties van de inhoud, noch voor de juistheid ervan. Fouten kunnen hierdoor niet uitgesloten worden.

Door onze website te gebruiken stem je in in met onze disclaimer en ga je akkoord met de voorwaarden ervan. 

Geen financieel advies
Via onze website kan je brokers en exchanges vergelijken. Het is belangrijk om te weten dat beleggenvoorbeginners24.nl geen financieel advies geeft. Wij zijn alleen een website die informatie geeft over het beleggen. Je dient zelf goed onderzoek te doen wanneer je wil gaan investeren in een beleggingsinstrument en op de hoogte te zijn van de risico’s.

Affiliate links
De links op onze website kunnen leiden naar externe sites. Wij krijgen een vergoeding als iemand een account opent bij een broker of exchange. Echter. zijn wij geheel onafhankelijk en niet beïnvloedbaar door derden. Wij streven ernaar de beste informatie te bieden voor de bezoeker. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de teksten die worden getoond op deze externe sites. lus, eventuele verliezen of schade ontstaan door het gebruik van deze inhoud of het internet in het algemeen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die worden gemaakt bij het beleggen bij een externe website waar wij naar toe linken.

Intellectuele eigendomsrechten

beleggenvoorbeginners24.nl behoudt alle rechten met betrekking tot de website. Denk hierbij aan auteursrecht, merkrecht, domeinnaam en andere intellectuele eigendomsrechten.  Niets van deze uitingen mag voor commercieel gebruik gekopieerd worden.

Wijzigingen
De website behoudt het recht om wijzigingen aan te passen aan de pagina’s. Zo kan de website ten alle tijden teksten aanpassen, zonder hierover een aankondiging te doen.