Over ons

Zie hieronder meer informatie over de specialisten van beleggenvoorbeginners24.nl.

Beleggenvoorbeginners24.nl is een website dat sinds 2021 bestaat. De oprichters van de websites zijn Sander Pieters & Willem Janssen.  Twee vrienden die vanuit hun passie voor beleggen deze website hebben opgericht. Het is voor veel beginnende beleggers vaak een zoektocht waar ze moeten beginnen, welke broker ze moeten kiezen of waar ze informatie vandaan moeten halen. Sander en Willem proberen deze informatie te vermelden op beleggenvoorbeginners24.nl 


Sander

Sander Pieters (oprichter en broker specialist)Sander Pieters is oprichter en broker specialist.  Tijdens zijn HBO commerciële economie heeft hij de minor beleggen in Amsterdam gevolgd. Hier is zijn interesse voor beleggen ontstaan. De afgelopen jaren heeft hij enorm veel boeken overhet beleggen gelezen en doet hij in zijn vrije tijd aan daytraden. Door zijn enorme kennis en door het testen van de verschillende brokers kan hij jou perfect hulp bieden met de zoektocht naar een geschikte broker. De reviews zijn daardoor ook geschreven door Sander.

Mail: [email protected]


Willem Janssen

Willem Janssen (oprichter & technische man achter website)
Willem heeft net als Sander de minor beleggen gevolgd in Amsterdam.
Vanuit deze minor zijn het ook vrienden geworden. De liefde voor het beleggen heeft Willem al ver voor de minor. Toen hij 18 jaar was had hij al zijn eerste aandelen gekocht. Jarenlang heeft Willem in het buitenland gewoond en heeft zich bezighouden met daytraden. Hierdoor is er ook enorm veel kennis gekomen. Willem is de technische man van de website en helpt Sander met het schrijven van content.

Mail: [email protected]